$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Zëvendësministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit:  tregu shqiptar ka më shumë nevojë se kurrë të inovojë, përmirësojë dhe modernizojë produktet dhe shërbimet

Zëvendësministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit: tregu shqiptar ka më shumë nevojë se kurrë të inovojë, përmirësojë dhe modernizojë produktet dhe shërbimet

Endrit Yzeiraj, Zëvendësministrit të Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit (Board Member)  “Nevoja është nëna e inovacionit” është një nga shprehjet më të përdorura për të shpjeguar ciklin e vazhdueshëm të shpikjeve dhe inovacionit që qëndron në thelb të zhvillimit të...
Ambasada Greke në Shqipëri: “40 nën 40” dhe Klubi i Sipërmarrësve janë elemente kyçe në formimin e së ardhmes së mjedisit së biznesit në Shqipëri

Ambasada Greke në Shqipëri: “40 nën 40” dhe Klubi i Sipërmarrësve janë elemente kyçe në formimin e së ardhmes së mjedisit së biznesit në Shqipëri

Intervistë me z. Marios Belibassakis, Drejtor i Zyrës së Çështjeve Ekonomike dhe Tregtare, Ambasada Greke në Shqipëri  Cili është roli dhe detyra juaj si drejtues i Zyrës Ekonomike dhe Tregtare në Ambasadën Greke në Shqipëri? Si drejtues i Zyrës Ekonomike dhe...
Turqi – Shqipëri

Turqi – Shqipëri

BLOconomy vijon më rrjetëzimin e bashkëpunimeve me institucione ndërkombëtare. 📍Ditën e sotme z. Eldrion Zaçe, co-founder i BLOconomy mbajti takim me znj.Pelin ÖZDEMİR, Konsull Ekonomik në Ambasadën e Republikës Turke në Shqipëri. Fokusi kryesor i këtij takimi ishte:...
Beyond Borders – Austri

Beyond Borders – Austri

Beyond Borders Synimi I BLOconomy është që të krijojë ura bashkëpunimi të sipërmarrësve përtej kufijve të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. Nëpërmjet iniciativës së Entrepreneur Club dhe AlbanianGlobal: Venture Story, BLOconomy është duke krijuar ura...