$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Unlock Your Entrepreneurial Potential.

Bashkohuni me Klubin e Sipërmarrësve BLOconomy dhe Fuqizoni Suksesin Tuaj

Përfitimet e Klubit

Networking Ekskluziv

Lidhuni me një komunitet të larmishëm të themeluesve dhe sipërmarrësve, duke kultivuar network dhe partneritete të vlefshme

Akses në burime 

Keni akses në një pasuri burimesh, përfshirë raporte të industrisë, njohuri nga ekspertët, dhe mjete biznesi për të nxitur rritjen tuaj.

Akses në shkrime dhe studime

Qasje në artikuj ekskluzivë, studime rasti dhe përmbajtje të përshtatur sipas nevojave tuaja si sipërmarrës.

Mundësi Bashkëpunimi

Eksploroni projekte bashkëpunuese dhe partneritete brenda ekosistemit dinamik të klubit

Pjesë e Network “40 under 40”

Lidhuni me “The rising stars ” në botën e sipërmarrjes si pjesë e komunitetit prestigjioz 40 Nën 40.

The Venue

Entrepreneur Club 2022-2023

Shërbimet që ofron Entrepreneur Club janë:

Since 2019

  • Networking dhe mundësi bashkëpunimi midis sipërmarrësve të nominuar ( të paktën 50 sipërmarrës në entrepreneru club vitin e kaluar)
  • Pajiseni me Kartën Gold. Kjo është karta e antarësimit në “ERNTREPRENEUR CLUB VIP”, e cila ka një vlerë të rëndësishme në “doing business” midis sipërmarrësve dhe që ka ndikuar në bashkëpunimet midis tyre si dhe ju jep mundësine sipërmarrësve të marrin “zbritje” në të gjitha bizneset e “Entrepreneur Club”
  • Jep mundësinë që të merrni pjesë në takimet e përmuajshme që organizohen nga BLOconomy dhe Wood World Albania.
  • Ofron mundësinë e vendosjes së kontakteve të biznesit në websitein e BLOconomy.
  • Jep mundësinë të bëheni pjesë e projekteve dhe takimeve tona me institucionet publike, private, partner ndërkombëtarë, etj.

Na kontaktoni në vijim për tu anëtarësuar në “Entrepreneur Club” :

E-mail: Bloconomy.al@gmail.com

Tel.: +366 69 40 80 233

Agenda e Takimeve 

Takimi i Dhjetorit 

15 Dhjetor 2023

Ftesa vetëm për anëtarët e “Entrepreneur Club”

Takimi i Janarit

19 Janar 2024

Ftesa vetëm për anëtarët e “Entrepreneur Club”

Takimi i Shkurtit

20 shkurt 2024

Ftesa vetëm për anëtarët e “Entrepreneur Club”

Takimi i Marsit

20 mars 2024

Ftesa vetëm për anëtarët e “Entrepreneur Club”

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024.

Blog

Zëvendësministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit:  tregu shqiptar ka më shumë nevojë se kurrë të inovojë, përmirësojë dhe modernizojë produktet dhe shërbimet

Zëvendësministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit: tregu shqiptar ka më shumë nevojë se kurrë të inovojë, përmirësojë dhe modernizojë produktet dhe shërbimet

Endrit Yzeiraj, Zëvendësministrit të Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit (Board Member)  “Nevoja është nëna e inovacionit” është një nga shprehjet më të përdorura për të shpjeguar ciklin e vazhdueshëm të shpikjeve dhe inovacionit që qëndron në thelb të zhvillimit të...

read more

Send Us A Message