$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Beyond Borders – Austri

Beyond Borders – Austri

Beyond Borders Synimi I BLOconomy është që të krijojë ura bashkëpunimi të sipërmarrësve përtej kufijve të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. Nëpërmjet iniciativës së Entrepreneur Club dhe AlbanianGlobal: Venture Story, BLOconomy është duke krijuar ura...
PODCAST 2: ALBANIAGLOBAL: VENTURE STORIES

PODCAST 2: ALBANIAGLOBAL: VENTURE STORIES

PODCAST 2: ALBANIAGLOBAL: VENTURE STORIES ERGIST PELO– Sipërmarrëse Shqiptar në Gjermani ALBANIAGLOBAL: VENTURE STORIES ERGIST PELO, shqiptari në Gjermani i cili ka krijuar restorantin me gatime tradicionale shqiptare në Gjermani. Njihuni me historinë e tij në biznes;...
BELINA PUPA- SIPËRMARRËSE SHQIPTAR NË AUSTRALI

BELINA PUPA- SIPËRMARRËSE SHQIPTAR NË AUSTRALI

Njihuni me BELINA PUPA- SIPËRMARRËSE SHQIPTAR NË AUSTRALI Belina mban një Master në Punë Sociale nga Universiteti i i Australisë Jugore, me specializim në Shëndet Mendor. Rruga e saj profesionale është shënuar nga një përkushtim i thellë për mbrojtjen e mirëqenies së...
PODCAST 1: ALBANIAGLOBAL: VENTURE STORIES

PODCAST 1: ALBANIAGLOBAL: VENTURE STORIES

JORI PAPA – Sipërmarrëse Shqiptar në Angli ALBANIAGLOBAL: VENTURE STORIES JORI PAPA, shqiptarja në Angli e cila ka krijuar brend-in e saj të këpucëve dhe veshjeve. Njihuni me • historinë e saj në biznes; • jetën profesionalë; • hapat e para në biznes dhe • cila...
Ergist Pelo-SIPËRMARRËSE SHQIPTAR NË GJERMANI

Ergist Pelo-SIPËRMARRËSE SHQIPTAR NË GJERMANI

Njihuni me Ergist Pelo, sipërmarrësi shqiptar në Gjermani Rrugëtimi im në biznes filloi në vitin 2020. Mbas shumë viteve si i punësuar në restorante vendosa që të hap një kompani pastrimi. Fillimi ishte pak i vështirë për arsye që shumë biznese u mbyllën për shkak të...