$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Food for Thought

BLOconomy

40 under 40
Entrepreneur Club
Revista “BLOconomy”
Zëvendësministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit:  tregu shqiptar ka më shumë nevojë se kurrë të inovojë, përmirësojë dhe modernizojë produktet dhe shërbimet

Zëvendësministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit: tregu shqiptar ka më shumë nevojë se kurrë të inovojë, përmirësojë dhe modernizojë produktet dhe shërbimet

Endrit Yzeiraj, Zëvendësministrit të Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit (Board Member)  “Nevoja është nëna e inovacionit” është një nga shprehjet më të përdorura për të shpjeguar ciklin e vazhdueshëm të shpikjeve dhe inovacionit që qëndron në thelb të zhvillimit të...

10 karakteristikat e sipërmarrësve ’40 under 40

10 karakteristikat e sipërmarrësve ’40 under 40

40 under 40 dhe sfidat e sipërmarrjes në Shqipëri, Kosovë e Maqedoninë e Veriut Autor: Artan Hoxha, Board Member   Kur Blerina me ftoi të isha pjesë bordit për vlerësimin e sipërmarrjeve “40 under 40”, me sinqeritet e them se fillimisht isha skeptik. Edhe më parë kam...

Forumi Final “40 under 40” EDICIONI III (1)

Forumi Final “40 under 40” EDICIONI III (1)

Ditën e djeshme BLOconomy mbajti Forumin Final të iniciativës “40 under 40” duke publikuar kështu edhe listën e 40 sipërmarrësve më të suksesshëm nën 40 vjeç në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut. Për të festuar këtë arritje sipërmarrësit e nominuar, anëtarët e...

“40 UNDER 40” Edicioni i IV

“40 UNDER 40” Edicioni i IV

"40 UNDER 40" Edicioni i IV Projekti "40 under 40" organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania HAP thirrjen për nominim për vitin 2024-2025. Për tre (3) vite rradhazi ky projekt ka hedhur të vetmen revistë në treg që promovon  sipërmarrësit më të suksesshëm nën 40...

Beyond Borders – Austri

Beyond Borders – Austri

Beyond Borders Synimi I BLOconomy është që të krijojë ura bashkëpunimi të sipërmarrësve përtej kufijve të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. Nëpërmjet iniciativës së Entrepreneur Club dhe AlbanianGlobal: Venture Story, BLOconomy është duke krijuar ura...

Entrepreneur Club- Membership (2024-2025)

Entrepreneur Club- Membership (2024-2025)

Paketa 1- Platinum  Networking dhe mundësi bashkëpunimi midis sipërmarrësve të nominuar ( të paktën 50 sipërmarrës në Entrepreneru Club vitin e kaluar) Pajiseni me Kartën Platinum, Kjo është karta e anëtarësimit në “ENTREPRENEUR CLUB VIP”, e cila ka një vlerë të...

ENTREPRENEUR CLUB – MAJ 2024 – Takim me z. Samir Mane

ENTREPRENEUR CLUB – MAJ 2024 – Takim me z. Samir Mane

ENTREPRENEUR CLUB – MAJ 2024 📢Entrepreneur Club ▪️BLOconomy organizon takimin e rradhës të Entrepreneur Club për muajin Maj. 📌Do të kemi të ftuar si Guest Speaker: Samir Mane. 💻 Samir Mane është sipërmarrësi dhe filantropi më i suksesshëm shqiptar. Ai është themeluesi...

AlbaniaGlobal: Venture Stories

AlbaniaGlobal: Venture Stories

🎙️AlbaniaGlobal: Venture Stories Celebrating Albanian Entrepreneurs Around the World 💡Are you or someone you know an Albanian entrepreneur making waves globally? 👉We’re looking for inspiring stories of innovation, resilience, and success to feature on our podcast,...

“40 UNDER 40” Edicioni i III- NOMINIMET

“40 UNDER 40” Edicioni i III- NOMINIMET

Projekti "40 under 40" organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania hap thirrjet për nominim për vitin 2023-2024. Për dy vite rradhazi ky projekt ka hedhur të vetmen revistë në treg që promovon 40 sipërmarrësit më të suksesshëm nën 40 vjeç nga Shqipëria, Kosova dhe...

Turqi – Shqipëri

Turqi – Shqipëri

BLOconomy vijon më rrjetëzimin e bashkëpunimeve me institucione ndërkombëtare. 📍Ditën e sotme z. Eldrion Zaçe, co-founder i BLOconomy mbajti takim me znj.Pelin ÖZDEMİR, Konsull Ekonomik në Ambasadën e Republikës Turke në Shqipëri. Fokusi kryesor i këtij takimi ishte:...

Forumi Final -Edicioni III “40 under 40”

Forumi Final -Edicioni III “40 under 40”

Edicioni III “40 under 40” Njihuni me 40 sipërmarrësit më të suksesshëm nën 40 vjeç në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedonin e Veriut. Cilët janë ata? Ju ftojmë të jeni pjesë e Forumit Final që BLOconomy do të organizojë për të hedhur në treg Revistën III të “40 under 40” në...

MAGAZINE SUBSCRIPTION – EDICIONI III

MAGAZINE SUBSCRIPTION – EDICIONI III

MAGAZINE SUBSCRIPTION 40 under 40 | BLOconomy - EDICIONI III Njihuni me 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në: -Shqipëri -Kosovë -Maqedoninë e Veriut Nëse jeni të interesuar të zbuloni se cilët janë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm nën 40 vjeç në rajon, jeni ende në...

Entrepreneur Club – Investimet në Shqipëri

Entrepreneur Club – Investimet në Shqipëri

Entrepreneur Club – Investimet në Shqipëri Entrepreneur Club do të organizojë takimin e radhës ditën e enjte në orën 20;00 datë 20 qershor 2024. Tema e diskutimit do të jetë “Investimet në Shqipëri” ndër të tjera fokusi i diskutimit do të jetë: Bashkëpunimi për...

MOU BASHKËPUNIMI ME TIRANA BUSINESS UNIVERSITY

MOU BASHKËPUNIMI ME TIRANA BUSINESS UNIVERSITY

  Bloconomy në kuadër të qëllimit për të forcuar marrëdhënien ndërmjet akademisë dhe biznesit sot kishte kënaqësinë që të formalizonte mundësinë e bashkëpunimit më Tirana Business University. Synimi i marrëveshjes ishte ndër të tjera; - Krijimi i lidhjeve...

Arlinda Agastra-NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB

Arlinda Agastra-NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB

🔍NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024: 📢 Arlinda Agastra – Themeluese e “ADN Clinic”, krijuar në vitin 2018 duke sjell në Shqipëri – Testin Nifty (analizë prenatale), shërbim i cili kryhej në bashkëpunim me nënkontraktorë. Në 16 Tetor 2020 fillon...

Entrepreneur Club 2024-2025  Thirrje për aplikim

Entrepreneur Club 2024-2025 Thirrje për aplikim

Entrepreneur Club 2024-2025  Thirrje për aplikim BLOconomy në kuadër të aplikimeve të reja të Entrepreur Club ka hapur thirrjen për aplikim. Nëse ju jeni një sipërmarrës që keni dëshirë të: Bëheni pjesë e rrjetit të sipërmarrësve në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e...

Advertising