$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Entrepreneur Club – Investimet në Shqipëri

Entrepreneur Club – Investimet në Shqipëri

Entrepreneur Club – Investimet në Shqipëri Entrepreneur Club do të organizojë takimin e radhës ditën e enjte në orën 20;00 datë 20 qershor 2024. Tema e diskutimit do të jetë “Investimet në Shqipëri” ndër të tjera fokusi i diskutimit do të jetë: Bashkëpunimi për...
MOU BASHKËPUNIMI ME TIRANA BUSINESS UNIVERSITY

MOU BASHKËPUNIMI ME TIRANA BUSINESS UNIVERSITY

  Bloconomy në kuadër të qëllimit për të forcuar marrëdhënien ndërmjet akademisë dhe biznesit sot kishte kënaqësinë që të formalizonte mundësinë e bashkëpunimit më Tirana Business University. Synimi i marrëveshjes ishte ndër të tjera; – Krijimi i lidhjeve...