$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

PODCAST 2: ALBANIAGLOBAL: VENTURE STORIES

May 10, 2024

PODCAST 2: ALBANIAGLOBAL: VENTURE STORIES

ERGIST PELO– Sipërmarrëse Shqiptar në Gjermani

ALBANIAGLOBAL: VENTURE STORIES

ERGIST PELO, shqiptari në Gjermani i cili ka krijuar restorantin me gatime tradicionale shqiptare në Gjermani.

Njihuni me

  • historinë e tij në biznes;
  • jetën profesionalë;
  • hapat e para në biznes dhe
  • cila është këshilla e tij për të rinjtë që duan të nisin një biznes.

Datë: 10 maj 2024

Ora: 20;30

Spotify: Albanian Entrepreneurs

Youtube: BLOconomy: ERGIST PELO– Sipërmarrëse Shqiptar në Gjermani – YouTube

hashtag#40under40 #shqiperi hashtag#kosove hashtag#maqedoniaeveriut

root