$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Entrepreneur Club- Membership (2024-2025)

May 21, 2024

Paketa 1- Platinum 

 • Networking dhe mundësi bashkëpunimi midis sipërmarrësve të nominuar ( të paktën 50 sipërmarrës në Entrepreneru Club vitin e kaluar)
 • Pajiseni me Kartën Platinum, Kjo është karta e anëtarësimit në “ENTREPRENEUR CLUB VIP”, e cila ka një vlerë të rëndësishme në “doing business” midis sipërmarrësve dhe që ka ndikuar në bashkëpunimet midis tyre si dhe ju jep mundësinë sipërmarrësve të marrin “zbritje” në të gjitha bizneset e “Entrepreneur Club”
 • Pjesë e takimeve që organizohen për këtë paketë ( çdo muaj)
 • Pjesë e trajnimeve që organizohen për këtë paketë
 • Jep mundësinë të bëheni pjesë e projekteve dhe takimeve tona me institucionet publike, private, partner ndërkombëtarë, investitor, etj.
 • Njohje me projekte kombëtare dhe ndërkombëtarë për biznese të ndryshme sipas fushës specifike

Regjistrohu KETU

Paketa 2 – Gold

 • Pajiseni me Kartën Gold, duke marrë zbritje në të gjithë anëtarët e EC ne paketën Gold
 • Pjesë e takimeve që organizohen për këtë paketë ( çdo 3 muaj)
 • Pjese e trajnimeve që organizohen për këtë paketë ( cdo 3 muaj)
 • Sipërmarrës për një ditë (xhirime 1 ditë)
 • 1 faqe në revistën finale të BLOcoomy për promovimin e shërbimeve/ produkteve të një prej bizneseve tuaj
 • Regjistrohu KETU

Paketa 1 – BASIC

 • Pjesë e takimeve të Entrepreneur Club që organizohen për këtë paketë (çdo 3 muaj)
 • Sipërmarrës për një ditë
 •  Networking dhe mundësi bashkëpunimi midis sipërmarrësve që janë pjesë e EC BASIC

Regjistrohu KETU

root