$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Nga sipërmarrësit për sipërmarrësit

Identifikojmë, promovojmë dhe rendisim sipërmarrësit e suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Cfarë është “40 under 40”? 

Sa edicione “40 under 40” janë realizuar? 

Since 2019

“40 under 40”  është një iniciative e ndërrmarë nga Wood World Albania dhe BLOconomy me qëllimin dhe  dëshirën për të identifikuar, promovuar dhe krijuar komunitetin e sipërmarrësve të rinj në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedonin e Veriut. Iniciativa ka nisur në vitin 2019, dhe në 2020-2021 ka realizuar edicionin I, në 2022-2023 ka realizuar edicionin e II dhe aktualisht ka vitin e tretë të
organizimit në mënyrë të vazhdueshme të aktiviteteve.

BLOconomy nën logon e saj organizonë:

I. “40 under 40”, e cila si produky final ka:

a) një revisitë me 40 sipërmarrësit më të sukseshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedonin e Veriut nën 40 vjec,

b) realizimin e podcasteve online si dhe

c) organizimin e forumit final B.

II. “Entrepreneur Club” e cila për qëllim ka krijimin e komunitetit të sipërmarrësve të rinjë të cilët takohen cdo muaj për të diskutuar mbi një temë dhe problem specific që shqetëson komunitetin dhe sipërmarrësir.