$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

ENTREPRENEUR CLUB – MAJ 2024 – Takim me z. Samir Mane

May 8, 2024

ENTREPRENEUR CLUB – MAJ 2024

📢Entrepreneur Club

▪️BLOconomy organizon takimin e rradhës të Entrepreneur Club për muajin Maj.

📌Do të kemi të ftuar si Guest Speaker: Samir Mane.

💻 Samir Mane është sipërmarrësi dhe filantropi më i suksesshëm shqiptar. Ai është themeluesi dhe presidenti i BALFIN Group, një grup investimesh mjaft i suksesshëm në Ballkanin Perëndimor. Grupi BALFIN përfshin mbi 50 kompani dhe operon në 10 vende dhe dy kotinente, në Evropë dhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku punojnë më shumë se 5000 punonjës

🗒️Tema e Diskutimit: Të bësh biznes në Shqipëri

🗓️Mirëpresim të gjithë të anëtarësuarit në datë 23 maj 2024

🔍Ora 19:30

📍 Tirana Business University

#meeting #innovation  #networking #2024 #entrepreneurclub #entrepreneurs

 

root