$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

AlbaniaGlobal: Venture Stories

AlbaniaGlobal: Venture Stories

🎙️AlbaniaGlobal: Venture Stories Celebrating Albanian Entrepreneurs Around the World 💡Are you or someone you know an Albanian entrepreneur making waves globally? 👉We’re looking for inspiring stories of innovation, resilience, and success to feature on our podcast,...
Forbes- Më të Pasurit në vitin 2023

Forbes- Më të Pasurit në vitin 2023

Pothuajse gjysma e të gjithë miliarderëve janë më të varfër se ishin një vit më parë. Rënia e aksioneve, dëmtimi i kompanive të vlerësuara shumë lart dhe rritja e normave të interesit, përkthehet në një vit të keq për njerëzit më të pasur të botës. Të gjithë së...
5 Aftësi që çdo sipërmarrës duhet të Ketë

5 Aftësi që çdo sipërmarrës duhet të Ketë

Sipërmarrësit luajnë një rol të rëndësishëm në çdo ekonomi, duke përdorur aftësitë dhe iniciativën e nevojshme për të parashikuar nevojat dhe për të sjellë ide të reja dhe të mira në treg. Ndonëse perspektiva për të qenë “shefi i vetes” dhe për të grumbulluar një...
10 Libra Biznesi për t’u Lexuar në 2024

10 Libra Biznesi për t’u Lexuar në 2024

Ndërsa të gjithë ne i themi lamtumirë vitit 2023 dhe hyjmë në peizazhin e pasigurt të marrëdhënieve të biznesit dhe klientit në 2024, bëhet jetike për të gjithë që të qëndrojnë përpara kurbës, veçanërisht në kuptimin e hollësive të botës financiare. Pavarësisht nëse...
Kontribues në Shkrimin e Artikujve

Kontribues në Shkrimin e Artikujve

BLOconomy po të kërkon ty 🙂 Kërkohet një individ i motivuar dhe me njohuri të thella në fushën e biznesit dhe sipërmarrjes për të kontribuar në shkrimin e artikujve të ndryshëm. Kandidati ideal duhet të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit në shkrim, si dhe një...