$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

AlbaniaGlobal: Venture Stories

February 28, 2024

🎙️AlbaniaGlobal: Venture Stories
Celebrating Albanian Entrepreneurs Around the World
💡Are you or someone you know an Albanian entrepreneur making waves globally?
👉We’re looking for inspiring stories of innovation, resilience, and success to feature on our podcast, “AlbaniaGlobal: Venture Stories.”
Join us in showcasing the entrepreneurial spirit of Albanians worldwide. Share your journey or nominate an entrepreneur whose story deserves to be heard, as we explore the ventures that are shaping the future, beyond borders.
🌐Submit Your Nomination Now and Share the Story of Success Across Borders!
Beyond Boundaries: The Spirit of Albanian Enterprise
📍Powered by BLoconomy – Celebrating Global Albanian Innovation
Submit here: https://forms.gle/wcCbkuDDSwnBmZiBA

root