$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Flamur Bahtijari- NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024:

May 7, 2024

🔍NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024:

📢 Flamur Bahtijari – Themelues i “AS Travel Club”, që nis rrugëtimin në vitin 2009 si një biznes familjar, me një përvojë 30 vjeçare në shërbimet e udhëtimit dhe turizmit. Duke filluar me vetëm 3 punonjës, nga viti në vit arriti të rritet dhe të përqafojë në familjen e saj më shumë se 15 konsulentë udhëtimesh më përvojë- të gjitha të certifikuara nga IATA.
Gjithçka fillon me ekspertët e tyre të destinacioneve të cilët sjellin informata, detaje dhe vlerë të shtuar nga eksperienca e tyre personale në secilin destinacion.
Përveç tregut të Kosovës është e përhapur edhe në tregjet e Maqedonisë, Shqipërisë dhe Malit të Zi si dhe në diasporën shqiptare anëembanë.
Shërbimet që ofrohen:
-Corporate Travel
-City Destination
-Honeymoon
-Wellbeing & Spa etj.

#entreprenurclub #members #meeting #business

root