$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

ERISA KASTRATI & LEUTRIM MUSLIU -40 UNDER 40 – EDICIONI III | PODCAST XXIV

May 15, 2024

ERISA KASTRATI & LEUTRIM MUSLIU -40 UNDER 40 – EDICIONI III | PODCAST XXIV

🏅Njihuni me sipërmarrësit e nominuar për listën e “40 under 40” – edicioni III

⏳ 15 Maj  2024, ora 20:30 do të ndajnë me ju rrugëtimin e sipërmarrjes:

– ERISA KASTRATI themeluese e Kastrati Hair Studio;

– LEUTRIM MUSLIU themelues i ROMMI Group

Na ndiqni në Youtube (Bloconomy Albania) & Spotify (Albanian Entrepreneur)

@bloconomyalbania758 🌍 hashtag#40under40 @bloconomy @wood_world_albania @noa.financojme hashtag#shqiperi hashtag#kosove hashtag#maqedoniaeveriut

root