$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Eldona Sipri-NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB

May 16, 2024

🔍NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024:

📢 Eldona Sipri – Themeluese e “Klinikë Dentare Dr.Eldona Sipri”, krijuar në vitin 2015 nw Durrës.
Perfeksioni dhe natyraliteti janë objektivat e tyre për një buzeqeshje sa më të dëlirë e më të rehatshme ndaj pacientit. Estetika në punime mbetet pika e saj më e dobët dhe njëkohësisht kirurgjia ëndrra më e madhe.
Në fillim të vitit 2023 mori iniciativën për të hapur degën e dytë në Tiranë dhe sot menaxhon të dyja klinikat e kur bëhet fjalë për punën me njerëzit dhe mbi të gjitha kur bëhet fjalë për shëndetin zemra qëndron përpara kokës
Shërbimet dentare që ofrohen:
-TERAPI (mbushje, pastrime dhe zbardhime)
-KIRURGJINë
-IMPANTOLOGJI
-ENDODONTI
-Estetikën dentare (Faseta E-MAX dhe faseta kompoziti me dorë të lirë) etj.
@bloconomy @woodworldalbania
#entreprenurclub #members #meeting #business

root