$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Sandri Xhambazi -NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024

June 27, 2024

🔍NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024:

📢 Sandri Xhambazi – Themelues i “Veza Savio”, që nga dt.03/09/2018 si një risi për tregun e vezëve në Shqipëri.
Një fermë familjare e çertifikuar sipas standarteve Europiane e gatshme për të konkuruar si në tregun vendas ashtu edhe në atë të huaj.
Sandër Xhambazi me profesion Mjek Veteriner, puna dhe pasioni e kanë shtyrë që të kujdeset së pari të jetë një prodhues shumë i mirë dhe sigurisht edhe një shitës shumë i mirë.
Motoja e Vaza Savio është: “Cilësi në dorën tuaj”. Si dhe shija thotë të vërtetën kjo falë ushqimeve cilësore dhe të mirformuluara që pulat konsumojnë për të patur një produkt që të ndihet në çdo familje jo thjeshtë një vezë .

@bloconomy
#entreprenurclub #members #meeting #business

root