$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

MAGAZINE SUBSCRIPTION – EDICIONI III

June 25, 2024

MAGAZINE SUBSCRIPTION

40 under 40 | BLOconomy – EDICIONI III
Njihuni me 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në:
-Shqipëri
-Kosovë
-Maqedoninë e Veriut

Nëse jeni të interesuar të zbuloni se cilët janë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm nën 40 vjeç në rajon, jeni ende në kohë për tu abonuar në revistën “40 UNDER 40”. Vetëm pak kohë na ndan nga publikimi i revistës të vetme në treg dedikuar vetëm sipërmarrësve.
POROSIT TANI
1 kopje për 12 euro
Order now (linku në https://bloconomy.al/revista-bloconomy-edicioni-iii-40-under-40/ )

#40under40 @bloconomy

root