$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Revista BLOconomy – Edicioni III “40 under 40”

May 20, 2024

Jemi të lumtur t’ju njoftojmë edicionin e tretë të iniciativës “40 under 40,” që do të publikojë emrat e 40 sipërmarrësve më të suksesshëm nën moshën 40 vjeç në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Kjo iniciativë synon të identifikoj dhe promovojë talentin, inovacionin dhe arritjet e jashtëzakonshme të liderëve të rinj në fusha të ndryshme.

Kush do të jenë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në këtë edicion të veçantë?

Për të qenë i pari që e mëson këtë dhe për të qenë pjesë e këtij udhëtimi frymëzues, ju ftojmë të regjistroheni në link-un e mëposhtëm. Duke u abonuar, ju do të keni mundësinë të merrni kopjen tuaj të edicionit të tretë të revistës “40 under 40”, duke ju mundësuar një vështrim ekskluziv në botën e sipërmarrësve të ardhshëm që po formësojnë të ardhmen e rajonit tonë.

Regjistrohu tani dhe siguro kopjen tënde!

Link për regjistrim dhe abonim

Revista 3 - BLOconomy "40 under 40"
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Step 1 of 2
Email

root