$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Forumi Final “40 under 40” EDICIONI III (1)

July 10, 2024

Ditën e djeshme BLOconomy mbajti Forumin Final të iniciativës “40 under 40” duke publikuar kështu edhe listën e 40 sipërmarrësve më të suksesshëm nën 40 vjeç në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Për të festuar këtë arritje sipërmarrësit e nominuar, anëtarët e Entrepreneur Club, Ambasada të huaja në Shqipëri si dhe partner të BLOconomy ju bashkuan këtij eventi final.

Pjesëmarrës në këtë event ishin edhe një pjesë e anëtarëve të Bordit Drejtues, duke ndarë fjalën përshëndetëse për këtë edicion të tretë të “40 under 40”. Ishin të pranishëm:

  • Endrit Yzeiraj, Zëvendësministër në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë.
  • Artan Hoxha, President Tirana Business University.

Cilët janë më të suksesshmit?

Për ta zbuluar kliko në link-un në vijim për të parë revistën onlinë të BLOconomy.

https://bloconomy.al/revista-bloconomy-edicioni-iii-40-under-40/

 

root