$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Entrepreneur Club – Investimet në Shqipëri

June 18, 2024

Entrepreneur Club – Investimet në Shqipëri

Entrepreneur Club do të organizojë takimin e radhës ditën e enjte në orën 20;00 datë 20 qershor 2024.

Tema e diskutimit do të jetë “Investimet në Shqipëri” ndër të tjera fokusi i diskutimit do të jetë:

  • Bashkëpunimi për investimet e huaj me sipërmarrësit në Shqipëri;
  • Njohja me mundësin e aplikimit në fonde të Bashkimit Evropian dhe më gjerë, etj.

Ftojmë anëtarët e Entrepreneur Club të jenë pjesë e takimit.

root