$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Entrepreneur Club 2024-2025 Thirrje për aplikim

May 20, 2024

Entrepreneur Club 2024-2025  Thirrje për aplikim

BLOconomy në kuadër të aplikimeve të reja të Entrepreur Club ka hapur thirrjen për aplikim.

Nëse ju jeni një sipërmarrës që keni dëshirë të:

  • Bëheni pjesë e rrjetit të sipërmarrësve në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e veriut dhe diaspora
  • Të përfitoni nga trajnimet e vazhdueshme që Entrepreneur Club organizon
  • Të merrni pjesë në takimet që mbahen me përfaqësues nga bota e biznesit, politik-bërja, universitetet, investitor, etj.

Kush mund të anëtarësohet në Entrepreneur club?

Nëse kë një biznes që operon në rajone ose në diasporë ju mund të dërgoni kërkesën për anëtarësim në: bloconomy.al@gmail.com ose + 355 69 40 80 233

Për të interesuarit klikoni link-un në vijim ketu:  https://forms.gle/7QJVCGJRjXaDC8Dv8

BLOconomy

 

 

 

root