$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Daniela Sinjari-NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024

June 10, 2024

🔍NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024:

📢 Daniela Sinjari – Themeluese e “Neo Couture”, biznes i cili nisi si pasion për prodhimin industrial të veshjeve dhe dëshirën për të themeluar një kompani me frymën dhe energjinë e një sipërmarrësi të ri në këtë sektor kaq të rëndësishëm.
U themelua në vitin 2021, nisi aktivitetin me 40 punonjës. Tashmë mbas vetëm dy vitesh numërohen rreth 130 punonjës.
Objektivi kryesor i punës së përditshme është të punojnë me të njëjtën disiplinë menaxheriale dhe gjithashtu të investojnë dhe trajnojnë në zhvillimin e aftësive të punonjësve dhe të stafit drejtues.
Pasi klientët dërgojnë materiale e lëndës së parë, ata kujdesen për çdo detaj duke dhënë jetë produktit deri në finalizim.
Synimi i kompanisë është qe në një të ardhme të afërt të jenë në treg edhe me produktin e ideuar, stiluar nga vetë ata.

@
#entreprenurclub #members #meeting #business

root