$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Artion Barjamaj-NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024

May 31, 2024

🔍NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024:

📢 Artion Barjamaj – Themelues i “Synergy Real Estate Albania”, krijuar në fund të vitit 2021 së bashku me sipërmarrësin dhe mikun e tij Erjando Zoto.
Strategjia që ndoqën ishte e tillë: Shfrytëzuan kontaktet me bizneset që kishin ndërtuar gjatë eksperiencës në sektorin bankar. Nevojën në treg e identifikoi pasi për një periudhë të caktuar po kërkonte vetë për apartamente. Në atë periudhë kishte pak agjensi në treg.
Ata mundohen të ofrojnë një punë sa më profesionale për klientët, ku korrektesa është kryefjala e aktivitetit.

Shërbimet që ofrohen :

  • Shitje pronash
  • Blerje pronash
  • Rivlerësim etj.

#entreprenurclub #members #meeting #business

root