$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Arlinda Agastra-NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB

May 28, 2024

🔍NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024:

📢 Arlinda Agastra – Themeluese e “ADN Clinic”, krijuar në vitin 2018 duke sjell në Shqipëri – Testin Nifty (analizë prenatale), shërbim i cili kryhej në bashkëpunim me nënkontraktorë.
Në 16 Tetor 2020 fillon aktivitetin ADN Clinic. Slogani “Turning genes into solutions”
Misioni i ADN Clinic : Tu mundësojnë pacientëve në Shqipëri vendosjen e diagnozës që në stadet e para duke bashkëpunuar me kompanitë lider në botë për diagnostikën gjenetike.
Qëllimi është vendosja e diagnozës së hershme për sëmundjet e trashëgueshme, predispozitën për të transmetuar tek pasardhësit një problematikë gjenetike dhe orientimi më tej për procedurat terapeutike
Shërbimet:
-Citogjenetike ADN Clinic
-Onkogjenetike
-Analiza prenatale-NIPT
-Citogjenetike Molekulare
-Cancer Screening
-Analiza Atësie etj.

#entreprenurclub #members #meeting #business

root