$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Andi Çuri-NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024

May 18, 2024

🔍NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024:
📢 Andi Çuri – Themelues i “Vela e Bardhë”, që përfaqëson një kompleks akomodimi dhe shërbimesh, të vendosur në bregdetin e Dhermiut.
Rrugëtimi i tyre ka nisur në vitin 2012, ku Dhërmiu ishte destinacion i rinisë shqiptare dhe ishte i njohur për jetën e natës, e deri më sot kur kanë hyrë në turizëm gjithëpërfshirës ku 50% e turistëve janë shtetas të huaj. Fillimisht nisën me viletat e tyre dhe një minimarket, dhe gjatë viteve prona dhe aktiviteti u zgjeruan dhe sot kompleksi ofron akomodim , restorant, beach-bar e plazh privat, si dhe market e parkim .
Specialiteti i tyre në restorant janë produktet e detit, sushi dhe ndërthurja e guzhinës tradicionale shqipetare me atë mesdhetare.

root