$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

PODCAST 1: ALBANIAGLOBAL: VENTURE STORIES

April 28, 2024

JORI PAPA – Sipërmarrëse Shqiptar në Angli
ALBANIAGLOBAL: VENTURE STORIES
JORI PAPA, shqiptarja në Angli e cila ka krijuar brend-in e saj të këpucëve dhe veshjeve.
Njihuni me
• historinë e saj në biznes;
• jetën profesionalë;
• hapat e para në biznes dhe
• cila është këshilla e saj për të rinjtë që duan të nisin në biznes në Angli.
Datë: 3 maj 2024
Ora: 20;30
Spotify: Albanian Entrepreneurs
Youtube: BLOconomy: JORI PAPA – Sipërmarrëse Shqiptar në Angli – YouTube
hashtag#40under40 #shqiperi hashtag#kosove hashtag#maqedoniaeveriut

root