$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Miri Hidri -NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024

March 26, 2024

🔍NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024:
📢 Miri Hidri – Themelues i MiriFx Academy, krijuar në vitin 2021.
Akademia e parë e licensuar në Shqipëri për të tregtuar në FOREX. Në arritjet e tyre numërojnë 250 studentë të diplomuar. Vjen edhe me një trading floor në Tiranë
Kjo akademi ofron gjithçka që nevojitet për këdo që dëshiron të tregëtojë duke filluar nga informacionet bazë deri te teknikat e avancuara të tregtimit. I gjithë programi është i bazuar që në fund të saj te jeni një tregtar i arsimuar dhe i disiplinuar.
@bloconomy
#entreprenurclub #members #meeting #business

root