$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

MATIAS NDINI & AULONA MUÇO -40 UNDER 40 – EDICIONI III | PODCAST XIX

March 25, 2024

MATIAS NDINI & AULONA MUÇO -40 UNDER 40 – EDICIONI III | PODCAST XIX
🏅Njihuni me sipërmarrësit e nominuar për listën e “40 under 40” – edicioni III
⏳ 27 Mars2024, ora 20:30 do të ndajnë me ju rrugëtimin e sipërmarrjes:

– MATIAS NDINI, themelues i MBN Pictures
– AULONA MUÇO, themeluese e Daril Center

Na ndiqni në Youtube (Bloconomy Albania): https://www.youtube.com/watch?v=CpoCxfGwxHc

 Spotify (Albanian Entrepreneur)
@bloconomyalbania758 🌍 hashtag#40under40 @bloconomy @wood_world_albania @noa.financojme hashtag#shqiperi hashtag#kosove hashtag#maqedoniaeveriut

root