$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

“Jeta si një Lojë Shahu” – Gary Kasparov

May 4, 2024

Libri që secili duhet të ketë në bibliotekë “Jeta si një Lojë Shahu” – Gary Kasparov

Ditën e djeshme, për anëtaret e Entrepreneur Club ishtë një takim ndryshe.

  1. Eduart Shalsi, figure e njohur e jetës politike në Shqipëri si dhe përshtatës në gjuhën shqipe i librit të Gary Kasparov “Jeta si një Lojë Shahu”, ndau me sipërmarrësit e Entrepreneur Club rrugëtimin e tij drejt librit “Jeta si një Lojë Shahu”, diskutimet e gjata me autorin, impakti që la tek ai përshtatja në gjuhën shqipe e këtij libri, etj.

Nuk kishte sesi këtij takimi ti shpëtonin edhe pyetjet e sipërmarrësve në lidhje me “lojën e shahut në biznes”, jetën politike të z. Shalsi, qëndrimin e tij mbi ekonominë dhe biznesin në vend.

root