$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Fatjon Selimaj-NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB

March 18, 2024

🔍NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024:

📢 Fatjon Selimaj – Themelues i “The Crown”. Ndodhet në qendër të tiranës, përballë qendrës tregtare Toptani dhe ofron luks dhe atë që cilësohet si ‘’fine dining’’ në botën e kulinarisë.
Plot 1 vjeç The Crown ka arritur të vendosë standarte të reja e të munguara për industrinë e HORECA në vend ashtu si edhe për çfarë bizneset në përgjesi duhet të përfaqësojnë në shqipëri. Falë këtij sukesi të madh The Crown është kthyer tashmë në një brand i cili zgjerohet çdo ditë e më shumë
The Crown Hospitality Academy është dega më e re e brandit The Crown i cili synon dhe çdo ditë trajnon stafet dhe ofron për industrinë e HORECA në shqipëri staf të trajnuar dhe kualifikuar në: menaxhim, shërbim, bar, kuzhinë. Skuadra e cila mbështet të gjithë proçeset mësimore që zgjasin për 3 muaj me praktikë në vend pune ashtu edhe teori është i kualifikuar dhe me vite eksperience ndërkombëtare.

@bloconomy
#entreprenurclub #members #meeting #business

root