$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Ergist Pelo-SIPËRMARRËSE SHQIPTAR NË GJERMANI

April 26, 2024

Njihuni me Ergist Pelo, sipërmarrësi shqiptar në Gjermani
Rrugëtimi im në biznes filloi në vitin 2020. Mbas shumë viteve si i punësuar në restorante vendosa që të hap një kompani pastrimi.
Fillimi ishte pak i vështirë për arsye që shumë biznese u mbyllën për shkak të epidemisë ( korona).
Por pikërisht aty ishte çelësi i suksesit, sepse shumë biznese kërkonin më shumë dezinfektim dhe pastrim gjithashtu.
Gjatë këtyre kohëve organizoja dhe muzikë live ( popullore nga të gjitha trevat). Në Berlin jetojnë shumë Shqiptarë. Sipas statistikave 74.000 mijë Shqiptarë të të gjitha trevave të rregjistruar.
Në nëntor të vitit 2023 vendosa të blej një biznes ( Restorant ) dhe të hap Restorantin e parë me kuzhinë tradicionale Shqiptare.
Vështirësitë dhe problemi më i madh dhe pse në Gjermani janë gjetja e punëtorëve të kualifikuar, por dhe gjithashtu t’ju transmetosh të huajve kulturën dhe ushqimin Shqiptar.
Mendoj se strategjitë janë shumë por do veçoja pa diskutim një marketing të mirë dhe kualitet të pandryshuar
🎙️Për të mësuar më shumë mbi historinë e Ergist Pelo, në sipërmarrje na ndiqni në vijim në pocastin që do të jetë se shpejti online në youtube të BLOconomy dhe në Spotify Albanian entrepreneurs
YT: https://www.youtube.com/@bloconomyalbania758/playlists
Spotify: ALBANIAN ENTREPRENEURS
🌐Nëse je ose njeh një sipërmarrës nga Diaspora shqiptare nominoje në link-un në vijim: https://tinyurl.com/3c9tpb3s

root