$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Denis Zoi-NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB

March 22, 2024

🔍NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024:
📢 Denis Zoi – Themelues i “Techi”. Themeluar në 1 Tetor 2017 Techi shërben si një Outsource IT Department duke ofruar për bizneset B2B konsulencë, suport 24/7 dhe zgjidhje për problematikat në fushën e Teknologjise se Informacionit Techi është gati të analizojë nevojat dhe kërkesat tuaja dhe hartojë strategjinë më efikase për të automatizuar biznesin tuaj, duke ndërtuar një ekosistem teknologjik.
Shërbimet që kompania Techi ofron:
📌IT ADVISOR
📌Infrastrukturë IT
📌Siguri informacioni
📌IT Plus
📌Konsulencë etj.

root