$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

BELINA PUPA- SIPËRMARRËSE SHQIPTAR NË AUSTRALI

May 5, 2024

Njihuni me BELINA PUPA- SIPËRMARRËSE SHQIPTAR NË AUSTRALI

Belina mban një Master në Punë Sociale nga Universiteti i i Australisë Jugore, me specializim në Shëndet Mendor. Rruga e saj profesionale është shënuar nga një përkushtim i thellë për mbrojtjen e mirëqenies së nënave, duke u fokusuar veçanërisht në rëndësinë e shëndetit mendor në rritjen e familjeve të shëndetshme.

Me një përvojë të pasur, Belina ka ndërmarrë përpjekje për të shërbyer nevojat e ndryshme të fëmijëve, familjeve dhe individëve. E trajnuar në modalitete terapeutike të ndryshme, duke përfshirë qasje psikodinamike, kognitive-veprimtare dhe sistematike në terapi, ajo sjell një perspektivë të përmbajtshme dhe të nuancuar në praktikën e saj.

Përqasje e Belinës është karakterizuar nga klientët e saj si e besueshme, empatisë dhe “tokësore”. Ajo krijon një hapësirë të sigurt dhe të kujdesit ku individët mund të eksplorojnë dhe të adresojnë sfidat e jetës me besim dhe mbështetje.

Përveç punës klinike, Belina është thellësisht e përfshirë me Kompaninë “One Healthy Mind”, një organizatë progresive e përkushtuar në promovimin e ndërgjegjësimit mendor dhe mirëqenies holistike. Përmes bashkëpunimit të saj me Kompaninë “One Healthy Mind”, Belina vazhdon të japë ekspertizën dhe pasionin e saj në nismat që synojnë të nxisin rezilienca dhe fuqizim në komunitete.

Motivuar nga përkushtimi i saj për të krijuar ndryshime pozitive, Belina mbetet një mbrojtëse e palëkundur për shëndetin mendor, duke inspiruar individë dhe familje për të prioritetizuar mirëqenien emocionale dhe për të kultivuar një jetë më të shëndetshme dhe më të lumtur.

🎙️Për të mësuar më shumë mbi historinë e BELINA PUPA, në sipërmarrje na ndiqni në vijim në pocastin që do të jetë se shpejti online në youtube të BLOconomy dhe në Spotify Albanian entrepreneurs

YT: https://www.youtube.com/@bloconomyalbania758/playlists

Spotify: ALBANIAN ENTREPRENEURS

 

root