$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Aurora Lushej-NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB

April 9, 2024

🔍NJIHUNI ME ANËTARËT E ENTREPRENEUR CLUB 2023-2024:

📢 Aurora Lushej – Themeluese e “Qendra Tempus”, krijuar në Qeshor 2020, pas një përvoje 7 vjeçare në fushën e logopedisë dhe terapisë për fëmijët/adoleshentët dhe të rriturit me problematika gjuhësore dhe të neurozhvillimit.

Nevoja për të ofruar një shërbim profesional dhe metodologji sipas literaturave bashkëkohore të vendeve të zhvilluara, ishtë një nga shtysat kryesore.

Qëndrueshmëria, përgjegjshmëria, pasioni për punën, disiplina, vetënjohja , empatia, vizioni dhe vendosmëria për t’ia dalë përtej çdo pengese, ishin aftësi të mirëzhvilluara tashmë dhe e udhëheqin këtë rrugëtim në çdo hap.

Aktualisht stafi i Qendra TEMPUS përbëhet nga 12 profesionistë (mjek psikiatër për fëmijë dhe adoleshentë, neuropediatër, logoped, psikolog, terapist ABA) dhe ofrohen shërbimet: vlerësime, këshillim për prindër, terapi logopedike, terapi me metodën ABA, terapi zhvillimi, terapi në grup, terapi arti, trajnime.

@woodworldalbania

root