$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

📢Entrepreneur Club – MAJ 2024

April 26, 2024

📢Entrepreneur Club

▪️BLOconomy organizon takimin e rradhës të Entrepreneur Club për muajin Maj.

📌Do të kemi të ftuar si Guest Speaker: Eduard Shalsi

👩🏼💻 z. Shalsi mban postin e Kryetarit të Komisionit të Ekonomisë dhe Financave në Kuvendi i Shqipërisë dhe Deputet i Parlamentit Shqiptar 2009-2025 në Parlamenti Shqiptar. Ai ka një jetë të gjatë në jetën politike në Shqipëri. Së fundmi z. Shalsi është edhe përshtatës në gjuhën shqipe të librit “Jeta si nje lojë shahu” i Gary Kasparov.

🗒️Tema e Diskutimit: Jeta si një lojë shahu

🗓️Mirëpresim të gjithë të anëtarësuarit në datë 3 maj 2024

🔍Ora 19:30

📍The Crown, Tiranë

#meeting #innovation # artificialintelligence #netëorking #2024 #entrepreneurclub #entrepreneurs Shiko më pak

root