$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Turqi – Shqipëri

July 4, 2024

BLOconomy vijon më rrjetëzimin e bashkëpunimeve me institucione ndërkombëtare.
📍Ditën e sotme z. Eldrion Zaçe, co-founder i BLOconomy mbajti takim me znj.Pelin ÖZDEMİR, Konsull Ekonomik në Ambasadën e Republikës Turke në Shqipëri.
Fokusi kryesor i këtij takimi ishte:
👉bashkëpunimi ndërmjet investitorëve nga Turqia dhe sipërmarrësve anëtar të Entrepreneur Club,
👉mundësia e pjesëmarrjes në aktivitete të përbashkëta, etj.

StayTuned!

root