$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

MOU BASHKËPUNIMI ME TIRANA BUSINESS UNIVERSITY

June 18, 2024

 

Bloconomy në kuadër të qëllimit për të forcuar marrëdhënien ndërmjet akademisë dhe biznesit sot kishte kënaqësinë që të formalizonte mundësinë e bashkëpunimit më Tirana Business University.
Synimi i marrëveshjes ishte ndër të tjera;
– Krijimi i lidhjeve ndërmjet studentëve dhe tregut të punës;
– Shkëmbimi i stafit dhe know how;
– Mundësi potenciale aplikimi në projekte të përbashkëta
– Incetivimin e mindsetit sipërmarrës tek brezat e rinj, etj.
Kjo marrëveshja bashkëpunimi u firmos nga z. Altin Sholla-Administratori i Tirana Business University dhe z. Eldrion Zace, Co-founder i BLOconomy.
Stay Tuned!

root