Skip to content
Bloconomy

Bloconomy

Primary Menu
  • Entrepreneur
  • 40/40 EXPO
  • 40 Under 40
  • Entrepreneur Club
  • Diaspora Shqiptare
  • Food for thought
  • PODCASTS
  • Startup
  • Bli Revisten
  • Home
  • Entrepreneur Club
  • Hysen Dibra: Sfidat dhe Mësimet e Rrugës drejt Suksesit në Perfect Dent Group
  • Entrepreneur Club

Hysen Dibra: Sfidat dhe Mësimet e Rrugës drejt Suksesit në Perfect Dent Group

root Posted on 1 year ago 2 min read
White Arc and Modern Text Box Opinion News Section Instagram Post (Facebook Post)

Hysen Dibra, themelues i Perfect Dent Group, ka kaluar përmes një udhëtimi të vështirë për të ngritur një markë të besueshme dhe të respektuar në fushën e stomatologjisë. Ai ndau me ne eksperiencat dhe mësimet më të rëndësishme që ka marrë gjatë këtij rrugëtimi, përballë “jo”-ve dhe skepticizmit që e shoqëruan këtë udhëtim.

Vështirësitë e Fillimit: Kur “Jo” është një Mundësi për të Rritur

Si një person që erdhi nga jashtë, Hyseni përballë sfidave të mëdha për të krijuar lidhje dhe për të fituar besimin e tregut shqiptar. “Në fillim kam marrë shumë ‘jo’. Industria është gjithmonë skeptike ndaj të rinjve, veçanërisht kur nuk njeh emrin dhe nuk ke një rrjet të fuqishëm,” shpjegon ai. Ai kujton se në ato kohë ishin shumë turq që udhëhoqën tregun, dhe shumë mjekë dhe klinika preferonin të bashkëpunonin me ta për shkak të njohurive dhe reputacionit të fortë që kishin.

“Jo”-ja e Babait: Një Këshillë që e Ndihmoi të Ecë Përpara

“Një nga mesazhet që ka lënë mbresa ka qenë ajo e babait të tij. Ai i ka thënë: ‘Nuk je nga ato bletët që bëjnë të dyja.’ Ky mesazh e sfidonte Hysenin akoma më shumë dhe i ka dhënë forcë të ecë përpara, duke kërkuar gjithmonë nga vetja që do ta arrijë.

Përballja me “Jo”-të nga Klientët: Pse janë të Dobishme?

Për Hysenin, çdo “jo” që merrte nga klientët ishte një mundësi për të mësuar dhe për të përmirësuar. “Kur ndodhte që të merrja një ‘jo’, gjithmonë përpiqesha të kuptoja arsyen. Pse po më thonin këtë? Kush ishte problemi? Çfarë mund të bëja për t’u përmirësuar?”, shpjegon ai.

Ky proces i vazhdueshëm i reflektimit ka qenë një element kyç në përmirësimin e shërbimit të tij dhe në ofrimin e një eksperience më të mirë për klientët.

Shiko intervistën e plotë këtu: https://www.youtube.com/watch?v=glVd8cQ2Jgo&t=825s

About the Author

root

Administrator

Visit Website View All Posts

Post navigation

Previous: Mesazhi i Firdeus Kasaj për Të Rinjtë: “Mos u Dorëzoni, Puna e Fortë Çon në Sukses!
Next: Këshille që Jonida Gjoni dha për brezin e ri që janë në dilemë se çfarë të bëjnë

Related Stories

Black Purple Gradient Modern Minimalist Modern Web Development Presentation
3 min read
  • Diaspora Shqiptare
  • Entrepreneur Club

Valbona dhe Restoranti Syrtaki: Historia e një Sipërmarrjeje të Suksesshme në Gjermani

root Posted on 9 minutes ago 0
Copy of Product Catalog Website
10 min read
  • 40 Under 40
  • Entrepreneur Club

AI, Fintech dhe Rritja e Biznesit në Evropë – Intervistë Ekskluzive me Anatoly Shkareda

root Posted on 2 days ago 0
baner xhersi
6 min read
  • 40 Under 40
  • Entrepreneur Club

Aventura si mënyrë jetese: historia e një sipërmarrësi që sfidon kufijtë

root Posted on 3 days ago 0
revista

Ndoshta nuk keni pare...

Black Purple Gradient Modern Minimalist Modern Web Development Presentation
3 min read
  • Diaspora Shqiptare
  • Entrepreneur Club

Valbona dhe Restoranti Syrtaki: Historia e një Sipërmarrjeje të Suksesshme në Gjermani

root Posted on 9 minutes ago 0
Copy of Product Catalog Website
10 min read
  • 40 Under 40
  • Entrepreneur Club

AI, Fintech dhe Rritja e Biznesit në Evropë – Intervistë Ekskluzive me Anatoly Shkareda

root Posted on 2 days ago 0
baner xhersi
6 min read
  • 40 Under 40
  • Entrepreneur Club

Aventura si mënyrë jetese: historia e një sipërmarrësi që sfidon kufijtë

root Posted on 3 days ago 0
Product Catalog Website (1)
6 min read
  • Diaspora Shqiptare

Nga Korporata te Ndikimi Global: Si Xhoana Sylaj Krijoi një Platformë që Fuqizon Profesionistët në Mbarë Botën

root Posted on 6 days ago 0
Copyright © | MoreNews by AF themes.