$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

“40 UNDER 40” Edicioni i IV

July 10, 2024

“40 UNDER 40” Edicioni i IV

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania HAP thirrjen për nominim për vitin 2024-2025.

Për tre (3) vite rradhazi ky projekt ka hedhur të vetmen revistë në treg që promovon  sipërmarrësit më të suksesshëm nën 40 vjeç nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut.

Njeh një sipërmarrës i cili ka një biznes aktiv dhe mendon se është i suksesshëm, atëherë nominoje në link-un në vijim: https://forms.gle/bZF7cGggAYiBvWAe9

Për çdo pyetje mund të na kontaktoni në:
+355 694080233
bloconomy.al@gmail.com

root