$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon tĂ« promovojë 40 sipĂ«rmarrĂ«sit mĂ« tĂ« suksesshĂ«m nĂ« ShqipĂ«ri, KosovĂ« dhe MaqedoninĂ« e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipĂ«rmarrĂ«sve nĂ« rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

📱 SipĂ«rmarrĂ«sit e ENTREPRENEUR CLUB takim me Samir Mane.




May 25, 2024



BLOconomy organzoi ditën e djeshme takimin e rradhës të Entrepreneur Club për muajin Maj në amientet e Tirana Business Universit.

Tema e diskutimit ishte “TĂ« bĂ«sh biznes nĂ« ShqipĂ«ri.

Bloconomy është iniciativa e cila ka në fokus të krijojë komunitetin më të madh të sipërmarrësve në shqipëri dhe të sipërmarrësve shqiptarë të diasporës.
Ditën e djeshme biseda u fokusua tek prezantimi i sipërmarrësve të Entrepreneur Club dhe bizneset e tyre, tek rrugëtimi i tyre në biznes.

Nga diskutimi i zhvilluar, z. Mane ju përgjigje pyetjeve të sipërmarrësve duke folur për sfidat dhe benefitet e të bërit biznes në Shqipëri, synimet e tij për tregun global të botës së biznesit, këshilla drejt sipërmarrësve për bizneset që ata kanë, market research për çdo investim të ri, etj.
KĂ«tij diskutimi nuk mund ti shpetonte as kĂ«shilla e z. Mane se “loja” e biznesit nis aty kur ti merr risqe tĂ« mĂ«dha.
Sipërmarrësit u njohën edhe me vizion e Tirana Business University si një universitet i cili është shumë përkrahës sipërmarrjes.

Ky takim u zhvillua, duke konsumuar njĂ« verĂ« shumĂ« interesante dhe prodhim vendas vera “Kodiku”.

Anëtarësimet e reja në Entrepreneur Club janë hapur, ndak nëse je një sipërmarrës apliko në linkun në vijim ketu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmz11tmFIy4ROVTtVqO64-QWMnLnFg9V7GTaoWb0kDGScQ-A/viewform?

 

root