$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Forumi Final -Edicioni III “40 under 40”

July 1, 2024

Edicioni III “40 under 40”
Njihuni me 40 sipërmarrësit më të suksesshëm nën 40 vjeç në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedonin e Veriut. Cilët janë ata?
Ju ftojmë të jeni pjesë e Forumit Final që BLOconomy do të organizojë për të hedhur në treg Revistën III të “40 under 40” në rajon.
Çdo faqe e kësaj revistë ka një histori suksesi të sipërmarrësve nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut.
Kur: 9 korrik 2024, ora 19:30
Ku: Hotel Rogner, Salla Antigonea 1
Konfirmoni prezencën Tuaj në: bloconomy.al@gmail.com ose 0696206614
Për të mësuar i pari renditjen porosit revistën në link-un në vijim:
Stay Tuned!

root