$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Beyond Borders – Austri

July 3, 2024

Beyond Borders

Synimi I BLOconomy është që të krijojë ura bashkëpunimi të sipërmarrësve përtej kufijve të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.

Nëpërmjet iniciativës së Entrepreneur Club dhe AlbanianGlobal: Venture Story, BLOconomy është duke krijuar ura lehtësuese bashkëpunimi për sipërmarrësit tanë që janë pjesë e Entrepreneur Club me komunitetet tona sipërmarrëse të diasporës në disa vende si dhe me investitor të huaj në Shqipëri.

Sot Eldrion Zace, co-founder i BLOconomy në takim me z. Edi Sara, Sekretar i Parë i ngarkuar me Marrëdhëniet dypalëshe Ekonomiko-Tregtare të  Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Republikën e Austrisë.

StayTuned for more

 

root