$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Forumi Final “40 under 40” EDICIONI III (1)

Forumi Final “40 under 40” EDICIONI III (1)

Ditën e djeshme BLOconomy mbajti Forumin Final të iniciativës “40 under 40” duke publikuar kështu edhe listën e 40 sipërmarrësve më të suksesshëm nën 40 vjeç në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut. Për të festuar këtë arritje sipërmarrësit e nominuar, anëtarët e...
“40 UNDER 40” Edicioni i IV

“40 UNDER 40” Edicioni i IV

“40 UNDER 40” Edicioni i IV Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania HAP thirrjen për nominim për vitin 2024-2025. Për tre (3) vite rradhazi ky projekt ka hedhur të vetmen revistë në treg që promovon  sipërmarrësit...
Turqi – Shqipëri

Turqi – Shqipëri

BLOconomy vijon më rrjetëzimin e bashkëpunimeve me institucione ndërkombëtare. 📍Ditën e sotme z. Eldrion Zaçe, co-founder i BLOconomy mbajti takim me znj.Pelin ÖZDEMİR, Konsull Ekonomik në Ambasadën e Republikës Turke në Shqipëri. Fokusi kryesor i këtij takimi ishte:...
Beyond Borders – Austri

Beyond Borders – Austri

Beyond Borders Synimi I BLOconomy është që të krijojë ura bashkëpunimi të sipërmarrësve përtej kufijve të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. Nëpërmjet iniciativës së Entrepreneur Club dhe AlbanianGlobal: Venture Story, BLOconomy është duke krijuar ura...
Forumi Final -Edicioni III “40 under 40”

Forumi Final -Edicioni III “40 under 40”

Edicioni III “40 under 40” Njihuni me 40 sipërmarrësit më të suksesshëm nën 40 vjeç në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedonin e Veriut. Cilët janë ata? Ju ftojmë të jeni pjesë e Forumit Final që BLOconomy do të organizojë për të hedhur në treg Revistën III të “40 under 40” në...