$

40 Under 40

Projekti “40 under 40” organizuar nga BLOconomy dhe Wood World Albania synon të promovojë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Revista

Revista e vetme në rajon që promovon dhe rendit 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Entrepreneur Club

BLOconomy ka hapur thirrjen për aplikimin në Entrepreneru Club për periudhën kohore 2023-2024

About us

Rrjeti me i madh i sipërmarrësve në rajon, takohen ne “BLOconomy”

Voto 40/40

Votimi online ka peshe 10% ne totalin e vleresimit te sipermarresve te nominuar ne “40 under 40” 

Contact us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Forumi Final -Edicioni III “40 under 40”

Forumi Final -Edicioni III “40 under 40”

Edicioni III “40 under 40” Njihuni me 40 sipërmarrësit më të suksesshëm nën 40 vjeç në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedonin e Veriut. Cilët janë ata? Ju ftojmë të jeni pjesë e Forumit Final që BLOconomy do të organizojë për të hedhur në treg Revistën III të “40 under 40” në...
MAGAZINE SUBSCRIPTION – EDICIONI III

MAGAZINE SUBSCRIPTION – EDICIONI III

MAGAZINE SUBSCRIPTION 40 under 40 | BLOconomy – EDICIONI III Njihuni me 40 sipërmarrësit më të suksesshëm në: -Shqipëri -Kosovë -Maqedoninë e Veriut Nëse jeni të interesuar të zbuloni se cilët janë 40 sipërmarrësit më të suksesshëm nën 40 vjeç në rajon, jeni...
Revista BLOconomy – Edicioni III “40 under 40”

Revista BLOconomy – Edicioni III “40 under 40”

Jemi të lumtur t’ju njoftojmë edicionin e tretë të iniciativës “40 under 40,” që do të publikojë emrat e 40 sipërmarrësve më të suksesshëm nën moshën 40 vjeç në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut. Kjo iniciativë synon të identifikoj dhe promovojë talentin,...
JULIS ZHLLIMA-40 UNDER 40 – EDICIONI III | PODCAST XXV

JULIS ZHLLIMA-40 UNDER 40 – EDICIONI III | PODCAST XXV

JULIS ZHLLIMA-40 UNDER 40 – EDICIONI III | PODCAST XXV Njihuni me sipërmarrësit e nominuar për listën e “40 under 40” – edicioni III 22 Maj 2024, ora 20:30 do të ndajnë me ju rrugëtimin e sipërmarrjes: – JULIS ZHLLIMA themeluese e Julis Clothing Na ndiqni...