Entrepreneur Club – 22 MARS 2023

💼

👉Në kuadër të projektit “40 under 40”, BLOconomy & Wood World Albania kanë nisur iniciativën “Entrepreneur Club” me sipërmarrës të nominuar si dhe Board Member për të diskutuar mbi tema të ndryshme që prekin biznesin.
Takimi i radhës ka në fokus temën: “Pikat strategjike në zhvillimin e biznesit dhe toleranca ndaj dështimeve”.

🤝Takimi do të zhvillohet në datë 22 mars 2023 ora 19:30 tek “The Crow”
Konfirmoni pjesëmarrjen në: bloconomy.al@gmail.com
😎 See you there!
@bloconomy
@wood_world_albania
#40under40 #bloconomy #woodworldalbania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *