đŸ’ŒEntrepreneur Club – 23 SHKURT 2023

“Eksportin e produkteve dhe Klientin Global” ishte tema e radhĂ«s nĂ« takimet e pĂ«rmuajshme nĂ« “Entrepreneur Club”. Kjo temĂ« u propozua dhe drejtua nga Endrit Maci, nga njĂ« prej sipĂ«rmarrĂ«sve tĂ« Klubit dhe themeluesi i Bauled dhe disa kompani tĂ« tjera nĂ« ShqipĂ«ri.

Konceptet e trajnuara ishin:

  • Klienti ndĂ«rkombĂ«tarĂ«;
  • MundĂ«sit e eksportit;
  • Panairet ndĂ«rkombĂ«tare;
  • Sfidat e eksporti, etj.

Gjatë takimit u ndanë kartat  anëtarësimit të anëtareve të rinj të Klubit. Tashmë, është kthyer traditë që në çdo takim njihemi me produktet dhe shërbimet e anëtareve të Klubit, ku në këtë takim u njohëm me produktet e:

  • Alexandra organic
  • Tik-Tak

Aktiviteti u moderuar nga Blerina Hoxha dhe Eldrion Zace.

Stay tuned pĂ«r takimin e radhĂ«s 😉

#entrepreneurclub #40under40

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *