📍Trajnimi “Labour Market Needs”- Shkodër

U zhvillua  trajnimi i tretë në Shkodër me fokus:
đź’ˇSoft skill;
đź’ˇCV.
Youth 4 Work & Enterpreneurship është një projekt i cili mbështetet financiarisht nga Ministri i Shtetit për rininë dhe fëmijët dhe Agjencia Kombëtare e Rinisë si dhe implementohet nga EESTEC Tirana në bashkëpunim me BLOconomy.

Në trajnim morën pjesë 30 të rinj të cilët ishin në moshën 14-29 vjeç dhe patën mundësi të merrnin njohuri në lidhje me, soft skills që kërkohen në tregun e punës, si të japin një intervistë të suksesshme pune, “punët e së ardhmes”, etj.

Jemi shumĂ« tĂ« lumtur tĂ« shohim tĂ« rinj tĂ« motivuar dhe me dĂ«shirĂ«n pĂ«r t’u pĂ«rgatitur pĂ«r tĂ« ardhmen e tyre.

👉Whats next!

⏺Stay tuned.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *