ENTREPRENENUR CLUB nga “40 under 40” -Janar ’23

💰 ENTREPRENENUR CLUB nga “40 under 40” organizoi ditën e djeshme takimin e radhës të sipërmarrësve që janë pjesë e iniciativës.

Qëllimi i takimit është njohja e sipërmarrësve me njëri-tjetrin, mundësia e bashkëpunimeve ndërmjet industrive, networking. Tema baze e diskutimit ishte “Rëndësia e marketingut në biznes” për të cilën u fol mbi trendet e fundit të marketingut dixhital, evoluimi i marketingut, etj.

Sipërmarrësit u prezantuan edhe me kartën e anëtarësimit në “ENTREPRENENUR CLUB VIP” e cila ka një vlerë të rëndësishme në “doing business” midis sipërmarrësve dhe që do të ndikoj në bashkëpunimet ndërmjet tyre n vijim.

akimi u moderua nga Blerina Hoxha dhe Eldrion Zaçe bashkëthemelues të “40 UNDER 40”.
Pjesë e takimit ishin Sipërmarrësit:
👉Fatjon Hysenbelliu ,Future Home
👉 Aurora Lushej, Qendra Tempus

👉 Miri Hidri,  Frx Academy

👉 Greiss Petrovic, Grace Models
👉 Endrit Maci, Co Seven

👉 Klevis Begaj, Automation

👉 Lida Sinani, Bea Print

👉 Sara & Bora Mehmeti, Bs Parukeri

Takimi u organizua tek “The Croën Boutique Hotel&SPA Tirana”.

Stay Tuned për takimin e radhës!

#40under40 #bloconomy #shqiperi #kosove #maqedoniaeveriut

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *