BLOconomy organizoi takimin e parë të iniciativës “40 under 40”

ENTREPRENENUR CLUB nga “40 under 40” organizoi  ketë javë takimin e parë të sipërmarrësve të nominuar në edicionin e dytë të kësaj inicative.

“40 under 40” është një iniciative e ndërmarrë nga BLOconomy dhe Wood World Albania, dhe organizohet për të dytin vit radhazi.

Qëllimi i takimit është njohja e sipërmarrësve me njëri-tjetrin, mundësia e bashkëpunimeve ndërmjet industrive, networking, dhe diskutimi i këtij takimi ishte i fokusuar edhe tek problemi me kapital human dhe incentivimi i stafit në biznes.

Takimi u hostua nga The Crown Boutique Hotel&SPA Tirana.

Pjesë e takimit ishin Sipërmarrësit:

  • Dorina Shamo ,Frontera Medical SPA (Board Member)
  • Fatjon Hysenbelliu ,Future Home
  • Klea Pashaj ,Alexandra Organic
  • Denis Zoi ,Techi shpk
  • Amarildo Sterkaj ,Extra Real Estate
  • Arbi Bamllari ,Skaitech
  • Xhulio Radi ,Radi Marketing
  • Marsel Kalemi ,Kalemi Travel

Takimi u moderua nga Blerina Hoxha dhe Eldrion Zace bashkëthemeluesit e projektiti “40 under 40”.

Bloconomy do të vijojë sërish të mbaj takime me sipërmarrës të nominuar të “40 under 40” edhe muajt në vijim.

Nëse ju njihni një sipërmarrës të suksesshëm nën 40 vjeç në: Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut ju mund të nominoni në link-un në vijim: https://bloconomy.al/te-nominuarit/

Stay Tuned për takimin e radhës!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *