Trajnues dhe Guest Speaker- Ardian Hoxha

Guess What?

Trajnues dhe Guest Speaker në Trajnimin e “Sell me this Pen II” do të jetë Ardian Hoxha.

Ardiani është sipërmarrës strategjik në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Ai është themelues dhe drejtues bizneseve si:

  • American School of Kosova;
  • Glamradio fm
  • Green & Proterin
  • Suchico Kosova
  • Duplex Club

Në trajnim Ardiani do flas për rëndësinë  e shitje në biznes.

Klikoni në link-un në vijim për tu regjistruar në Trajnimin “Sell me this Pen”: https://bloconomy.al/sell-me-this-pen/

Stay Tuned për t’u njohur me trajnuesit e tjerë në këtë trajnim.

 

sales #marketing #business  #entrepreneur #digitalmarketing #smallbusiness #style #deals #success #forsale #discount #motivation#branding #promo #instagram #follow #salestips #salesalesale #promotion #shop

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *