Sell me this pen

Pas suksesit të trajnimit të parë në Tiranë, “Sell me this Pen” rikthehet përsëri më datë 17 dhjetor 2022.
Nëse je familjar me shprehjen “Sell me this pen” atëherë ky trajnim është për Ty.
Ne duam që t’ju përmirësojmë në fushën e shitjes me:
👩‍💼Njohuri mbi shitjen B2C dhe B2B
📊 Strategji në shitje;
🏦 Lidhje me tregun e punës
Trajnimi:
🏛Zhvillohet fizikisht
👩‍🏫Është i shtrirë në një ditë intensive
💵 Kushton 30 euro/ personi ( 20 euro për studentët)
⏳ 17 dhjetor 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *